Gi group
RO | EN
E-mail   Password
Dimenticato la password?

 

In atentia celor care isi cauta un loc de munca si angajatorilor, care au aderat sau doresc sa se alature proiectului de mobilitate internationala „Primul tau loc de munca EURES” prin Gi Group.

Dupa 18 luni de reprezentare a acestui proiect de mobilitate extrem de valoros si de succes pentru tineri, am ajuns la data de incheiere a proiectului nostru, care este 27 Septembrie 2014. De acum actiunile noastre vor fi limitate cu privire la acest proiect, insa dorim sa invitam nou-venitii pe website-ul Comisiei YfEj, http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=993, unde puteti gasi proiectele aflate in derulare si gama de servicii pe care le pot oferi. Va rugam sa retineti ca unele proiecte au o acoperire la nivelul UE, ceea ce inseamna ca pot intra in contact cu angajatori si aplicanti din diferite State Membre.

Speram ca am reusit sa va inspiram pe multi dintre voi sa va dezvoltati abilitatile prin acceptarea unui loc de munca in strainatate cu ajutorul programului de mobilitate YfEj si asteptam cu nerabdare sa ne intalnim din nou cu voi in postura de aplicanti GI GROUP.